Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi

CnS

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam , mam od jakiegos czasu takie dziwne skoki pingu tyle ze w tym problem ze nagle. nie mam ciagle duzego pingu ale od czasu do czasu i to jest irytujace , czasami ten lag powoduje wyrzucenie mnie z servera. Sęk w tym ze moj brak który gra na drugim laptopie nie ma zadnych lagów ni nic, powiem odrazu ze wszystkie youtuby itd są wyłączone. Wiecie moze przez co moze to byc?

Opublikowano

Jeżeli dzisiaj masz również lagi to nie wina riotu lecz twoja spróbój teraz zagrać i zobacz czy lagi będą ponieważ były problemy z serwerami riotu z powodu wakacji i ogromnej ilosci graczy więc teraz najlepiej spróboj zagrać i zdaj info czy nadal masz lagi ;]

W ten sposób dowiemy się po której stronie leży błąd ;]

Wypisz specyfikację komputera czy brat i ty macie ten sam internet ? jeżeli tak to w jaki sposób się z nim łączycie ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Uczeń
Opublikowano

łączymy sie przez wifi i korzystamy z jednego łącza.

moje specyfikacje:

procek i7, 4gb ram, 1tb pamięci, Win8

Opublikowano

Jaka karta graficzna czy obydwaj łączycie sie przez wifi czy jeden z was ma kabel RJ45 podpięty oraz czy masz wszystkie update do tej 8 ponieważ jest to straszna lipa w podstawowym wydaniu

~BestHooks

Uczeń
Opublikowano

a jak sprawdzic czy mam wszystkie aktualizacje? i oboje łączymy sie przez wifi . Kiedys mialem ping 40 a teraz mi nie schodzi ponizej 80 co jest?

Opublikowano

Wbij na strone routera w przeglądarce, daj sobie większy priorytet, a jak co, to neta mu odłącz. Login admin i hasło to też admin (domyślnie)

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Załóż hasło do wifi przez strone routera

I oczywiscie zmień tego windowsa 8 na 7 ponieważ 8 nie jest kompatybilna z jakimikolwiek grami tetris chodzi git lol nie do końca

lub otwórz cmd wpisz ipconfig i wypisz brame domyślną w przeglądarke

~BestHooks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...